Yogamaastricht

Contactgegevens

Volksplein 32

6214 AM Maastricht

+31(0)621556659

E-mail contact


IBAN nummer

NL63ABNA0547022778

BTW nr. NL002156879B93

KVK nr 24327157

Vast abonnement onbeperkt Kwartaal

€ 299,00 / 3 maanden

Vast abonnement onbe...

Als je in de mogelijkheid bent minimaal 3x  per week les te volgen is een vast abonnement onbeperkt de beste oplossing voor jou.

De volgende voorwaarden zijn van toepassing op dit abonnement:

Inschrijven doe je voor onbepaalde tijd in. Dat houd in, dat je 1 maand opzegtermijn hebt.
Het annuleren van lessen moet schriftelijk gebeuren of online in het reserveringssysteem.
Je kunt voor 1 x per dag op iedere dag van de maand dat er lessen aangeboden worden reserveren.Dit kun je bij aanvang van je abonnement doen.
 Gedurende de looptijd kun je tot 3 uur voor de les cancellen en je reservering aanpassen. Leden met een vaste inschrijving of een reservering hebben recht op voorrang indien een les vol zit.


Indien je in een periode komt waarin het niet (meer) mogelijk is om minimaal 3 x per week te komen, kun je je abonnement omzetten naar een abonnement voor 1 of 2 x per week of naar een flexibel abonnemnt. (strippenkaart). Geef dit 1 maand van tevoren aan.

Betalingen lopen van de eerste tot de laatste dag van een maand.
Indien je halverwege de maand van start gaat (bij het aangaan van je abonnement), betaal je alleen voor het resterende deel van de maand.
Wanneer je voor een langere periode vooruit betaald ontvang je een korting op het lesgeld.

– Het lesgeld voor een nieuwe periode dient in de eerste week van die periode te worden voldaan. Lesgeld wat met terugwerkende kracht betaald dient te worden, wordt afgerekend tegen het maandtarief.
– Indien je niet aan je betalingsverplichting voldoet, of de betalingstermijn niet respecteert, handel je in strijd met deze voorwaarden en is de studio gerechtigd haar vordering ter incasso uit handen te geven.
De kosten hiervoor worden opgeteld bij het openstaande saldo.

In geval van een blessure of operatie is het mogelijk je abonnement tijdelijk stop te zetten. Dit kun je per email aanvragen, bij een saldo van minstens 1 maand lestegoed.

Opzeggingen meld je schriftelijk (een e-mail is voldoende) in de eerste week van een nieuwe periode. Indien je opzegging niet schriftelijk is ingediend, loopt de betalingsverplichting van lesgeld door. Je opzegging wordt per email bevestigd.

– 
Indien je niet aan je betalingsverplichting voldoet, of handelt in strijd met deze voorwaarden, is de studio gerechtigd haar vordering ter incasso uit handen te geven.
Heb je voor een langere periode vooruit betaald, maar stop je voortijdig, dan vind een verrekening van het lesgeld plaats, waarbij de opzegtermijn in mindering wordt gebracht van je tegoed en het voordeel van vooruitbetaling vervalt. Een overzicht van deze berekening tref je aan bij de schriftelijke bevestiging van je opzegging

Bestellen
Yoga Maastricht
X
Installeer de APP op uw toestel voor meer functies
Installeer deze app op je iPhone: tik op delen en dan Toevoegen aan beginscherm
Offline