Yogamaastricht

Contactgegevens

Volksplein 32

6214 AM Maastricht

+31(0)621556659

Contact email


IBAN nummer

NL63ABNA0547022778

BTW nr. NL002156879B93

KVK nr 24327157

Vast abonnement 1x PW Maand

€ 49,50 / Maand

Vast abonnement 1x P...

Als je in de mogelijkheid bent minimaal 1 les per week te volgen is een vast abonnement de beste oplossing voor jou.

De volgende voorwaarden zijn van toepassing op een vast abonnement:

Inschrijven doe je voor onbepaalde tijd in. Dat houd in, dat je 1 maand opzegtermijn hebt.
Het annuleren van lessen moet schriftelijk gebeuren of via het online reserveringssysteem.
Je komt 1 x per week naar een les, welke je bij aanvang van je abonnement online reserveert.
 Gedrurende de looptijd kun je tot 3 uur voor de les cancellen en een andere dag reserveren. Als je verhinderd bent, kun je aan een andere les deelnemen in de zelfde week, of 2 x een les volgen in een andere week. Leden met een vaste inschrijving of een reservering hebben recht op voorrang indien een les vol zit. Bij een vast abonnement voor 1 x per week kun je 4 lessen per maand reserveren.


Lessen die je mist door bijvoorbeeld vakantie, ziekte of andere reden, moeten wel betaald worden. Je kunt gemiste lessen inhalen door een tweede keer in een week les te volgen, binnen de periode waarvoor je betaald hebt. Het is niet mogelijk een volgend betaalmoment door te schuiven.

Betalingen lopen van de eerste tot de laatste dag van een maand.
Indien je halverwege de maand van start gaat (bij het aangaan van je abonnement), betaal je alleen voor het resterende deel van de maand.
Wanneer je voor een langere periode vooruit betaald ontvang je een korting op het lesgeld.

– Het lesgeld voor een nieuwe periode dient in de eerste week van die periode te worden voldaan. Lesgeld wat met terugwerkende kracht betaald dient te worden, wordt afgerekend tegen het maandtarief.
– Indien je niet aan je betalingsverplichting voldoet, of de betalingstermijn niet respecteert, handel je in strijd met deze voorwaarden en is de studio gerechtigd haar vordering ter incasso uit handen te geven.
De kosten hiervoor worden opgeteld bij het openstaande saldo.

In geval van een blessure of operatie is het mogelijk je abonnement tijdelijk stop te zetten. Dit kun je per email aanvragen, bij een saldo van minstens 1 maand lestegoed.

Opzeggingen meld je schriftelijk (een e-mail is voldoende) in de eerste week van een nieuwe periode. Indien je opzegging niet schriftelijk is ingediend, loopt de betalingsverplichting van lesgeld door. Je opzegging wordt per email bevestigd.

– 
Indien je niet aan je betalingsverplichting voldoet, of handelt in strijd met deze voorwaarden, is de studio gerechtigd haar vordering ter incasso uit handen te geven.
Heb je voor een langere periode vooruit betaald, maar stop je voortijdig, dan vind een verrekening van het lesgeld plaats, waarbij de opzegtermijn in mindering wordt gebracht van je tegoed en het voordeel van vooruitbetaling vervalt. Een overzicht van deze berekening tref je aan bij de schriftelijke bevestiging van je opzegging

Bestellen
Yoga Maastricht
X
Installeer de APP op uw toestel voor meer functies
Install this app on your iPhone: tap share and then Add to homescreen
Offline